loader

bpv GRIGORESCU STEFANICA si BAC Investment Banking se asociaza si devin Consultant Autorizat AeRO

BAC Grigorescu Capital Advisors (BACG) este formata prin asocierea dintre BAC Investment Banking, unul dintre liderii regionali de tip investment banking boutique si bpv GRIGORESCU STEFANICA. BACG este Consultant Autorizat de Bursa de Valori Bucuresti pentru companiile, investitorii si antreprenorii interesati de listarea pe noul sistem alternativ de tranzactionare, AeRO.

BACG este o societate unica pe piata romaneasca prin asigurarea unui „one-stop-shop? pentru societatile, investitorii si antreprenorii interesati de plasamente private sau de listarea pe sistemul alternativ AeRO, care vor beneficia, in acelasi timp, atat de servicii de consultanta financiara si de management, evaluare, structurare fiscala, cat si de servicii juridice. In acest fel, BACG vine in intampinarea start-up-urilor si a IMM-urilor care doresc sa obtina finantare prin listarea pe AeRO, oferindu-le consultanta in procesul de pregatire pentru intrarea la tranzactionare, dar si in intelegerea si respectarea viitoarele proceduri aplicabile dupa listare. Totodata, BACG ofera consultanta companiilor listate pe RASDAQ in procesul decizional cu privire la optiunile disponibile in urma desfiintarii pietei RASDAQ, inclusiv cu privire la trecerea pe sistemul alternativ de tranzactionare AeRO sau listarea pe piata reglementata.


Profesionistii BACG activeaza de peste 20 de ani in centre financiare majore, cum ar fi New York, Londra si Moscova. Ei au asistat un numar substantial de investitori si antreprenori internationali din Europa Centrala si de Est cu privire la tranzactii intr-un spectru larg de sectoare, incluzand strangerea de fonduri de la investitori institutionali, prin intermediul fondurilor de tip private equity si venture capital, precum si al angel investors.


Profesionistii BACG sunt acreditati de catre cele mai prestigioase organizatii de reglementare internationale, cum ar fi Autoritatea de Servicii Financiare din Marea Britanie (FSA) sau de organizatii locale, cum ar fi Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) si sunt abilitati sa ofere servicii juridice atat in Romania, cat si in Statele Unite.

 

Pe scurt, BACG este unica pe piata romaneasca pentru ca:

 

  • are cunostintele profesionale pentru a asigura un „one-stop-shop” cu privire la toate aspectele legate de un plasament privat si/ sau listarea pe AeRO, cum ar fi, dar fara a se limita la servicii de consultanta financiara si de management, evaluare, structurare fiscala si servicii juridice;
  • are acces la o gama larga de potentiali investitori internationali si locali, cum ar fi banci internationale de investitii, institutii financiare internationale, fonduri private de pensii, fonduri de tip private equity si venture capital, angel investors, precum si persoane fizice cu venituri mari interesate sa investeasca in societati romanesti;
  • are un spirit antreprenorial si o experienta substantiala de lucru cu asistarea antreprenorilor in toate fazele de dezvoltare a unei societati, de la faza de start-up pana la etapele initiale si ulterioare de finantare, precum si pana la oferta publica initiala (IPO) si fazele de exit;
  • are o competenta profesionala dovedita, experienta si cunostinte atat in sectorul de investment banking, cat si in sectorul juridic, acumulate pe parcursul a doua decenii prin implicarea specialistilor sai in numeroase tranzactii transfrontaliere complexe, investitii bancare si mandate de strangere de fonduri.

Autori

foto
BPV GRIGORESCU STEFANICA