loader
Biris Goran anunta un nou Partener -  Oana Olteanu

Biris Goran anunta un nou Partener - Oana Olteanu

Firma de avocatura Biris Goran anunta promovarea unui nou Partener, in persoana doamnei Oana Olteanu

Ne face placere sa confirmam aprecierea deosebita pe care o avem cu privire la expertiza profesionala si calitatea colegiala de exceptie ale colegei noastre Oana Olteanu, care, de la data de 1 noiembrie 2022, devine Partener in cadrul firmei noastre. Cu o contributie deosebita pe partea de litigii, in special cele legate de insolventa, Oana isi va ocupa locul bine-meritat de Partener in cadrul Biris Goran”, ne-a spus Mihai Nusca, Partener Biris Goran.

Economist, avocat si practician in insolventa, Oana s-a alaturat firmei Biris Goran in anul 2008, si a fost implicata de la bun inceput in numeroase spete din domeniul fiscalitatii, al legislatiei vamale, precum si cel al insolventei.

Oana Olteanu este un avocat pledant cu experienta solida si cu un portofoliu extins de clienti romani si straini, companii mijlocii si mari din varii domenii de activitate, al caror interes a fost bine servit de tripla licentiere a Oanei ca economist, avocat si practician in insolventa.

Oana este un profesionist dedicat, un coleg loial si un contributor constant la succesul spetelor in care este implicata. Prezenta ei in cadrul Biris Goran ofera un exemplu de reusita profesionala si de colegialitate tuturor celor care am lucrat cot la cot cu ea de-a lungul anilor”, a declarat Gabriel Biris, Co-Managing Partner Biris Goran SPARL.

Biris Goran este o societate de avocatura de business infiintata in 2006, cu o echipa formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali. Biris Goran ofera servicii de avocatura de business cu accent deosebit pe taxe, real estate, drept societar, achizitii si fuziuni, concurenta, litigii, dreptul muncii, protectia datelor si insolventa. Biris Goran si echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatura din Romania de ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.  

Autori