loader
BERD, Allianz-Tiriac Asigurari si Kompass impartasesc idei de business managerilor din Romania

BERD, Allianz-Tiriac Asigurari si Kompass impartasesc idei de business managerilor din Romania

Liderii unor companii si institutii cu success international, precum Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Allianz-Tiriac Asigurari si Kompass vor prezenta idei de dezvoltare a firmelor si angajatilor din Romania, intr-o serie de conferinte intitulata Business Evolution – Next Level.

Intalnirile dintre managerii multinationalelor si oamenii de afaceri vor avea loc in 6 orase (Targu-Mures, Ploiesti, Sibiu, Craiova, Galati si Bucuresti), incepand din luna aprilie pana in octombrie.

Alaturi de liderii multinationalelor pe scena vor urca si consultanti privati si profesionisti ai unor IMM-uri de succes care vor prezenta idei de business pentru firme.

Prima conferinta va fi in Targu-Mures, in 10 aprilie, la Hotel Privo, unde sunt invitati sa se inscrie managerii din departamente cheie ale companiilor: IT, Vanzari, HR, Marketing, Financiar, Achizitii, Logistica etc.

Inregistrarea participantilor este deschisa pana pe 9 aprilie la acest link si este gratuita pentru doi reprezentanti ai aceleiasi companii.

Seria de conferinte Business Evolution – Next Level este organizata de Doingbusiness.ro in parteneriat cu institutii locale si companii nationale. Evenimentele ofera companiilor si managerilor acestora oportunitatea de a afla noutati relevante si utile pentru a se dezvolta.

„Nevoia de invatare perpetua combinata cu deprinderea unor tactici si accesul la instrumentele potrivite contribuie substantial la succesul oricarei afaceri. Rolul conferintelor Business Evolution – Next Level - este de a sprijini mediul de afaceri cu expertiza si solutii validate, pe de-o parte, si de a crea noi relatii de business intre cerere si oferta, pe de alta parte. Networking-ul de calitate este o alta componenta pretioasa alaturi de cunoastere, in cadrul intalnirilor”, a explicat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro

Agenda si detalii privind Business Evolution – Next Level se pot gasi pe Doingbusiness.ro, la rubrica Evenimente.

 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL