loader

Avansari in cadrul Mazars Romania

Mazars Romania anunta o serie de schimbari in echipa sa de top management: Adriana VASILE – Manager, Accounting Services; Gabriel SARBU – Manager, Tax Advisory; Denisa BENGA – Managing Associate Lawyer, SCA Duncea, Stefanescu & Associates / Mazars

Adriana VASILE este absolventa a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Craiova (specializare Management) si este titulara unei diplome ACCA in Norme Internationale de Raportare Financiara [International Financial Reporting].

Detine calificarea de expert-contabil si este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Urmeaza in prezent cursurile programului ICAEW - Finance, Accounting and Business Certification.

Adriana a acumulat peste 6 ani de experienta in domeniul contabilitatii, ca membra a echipei Mazars. A fost implicata intr-o serie intreaga de proiecte legate de contabilitate, management, raportare financiara si respectarea obligatiilor fiscale. A fost detasata la sediul clientului, unde si-a asumat sarcinile specifice unui contabil-sef, cum ar fi supravegherea proceselor si a procedurilor contabile in cadrul departamentului de contabilitate.

Aria sa de competenta o constituie contabilitatea societatilor active in sectoare precum constructiile, IT, industria farmaceutica, editarea de carte etc.

---

Gabriel SARBU este absolvent al Facultatii de Management Financiar - Contabil, din cadrul Universitatii Spiru Haret.

Detine o experienta de 8 ani in domeniu, din care peste 2 ani in domeniul contabil si aproape 6 ani in domeniul serviciilor de consultanta fiscala, in cadrul Mazars.

In calitate de consultant fiscal, Gabriel a fost implicat intr-un numar mare de proiecte din diferite arii, cum ar fi: impozit pe profit, preturi de transfer, impozit pe veniturile nerezidentilor, taxa pe valoare adaugata si altele.

Activitatea sa a constat in principal in acordarea de asistenta fiscala unor companii locale si internationale din domenii ca: industria energetica (electricitate si gaze naturale), servicii financiare (bancare si leasing), industria auto etc.

Este membru Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, iar in prezent frecventeaza cursurile ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) in vederea obtinerii calitatii de membru.

---

Aria de competenta a Denisei BENGA se concentreaza pe domeniile M&A, litigii / arbitraj si dreptul concurentei.

Denisa a asistat cu succes numeroase proiecte de Due Diligence finalizate cu tranzactii. De asemenea, a obtinut, pentru un portofoliu insemnat de clienti asistati in instanta, solutii favorabile in litigiile in care a fost implicata.

In materia dreptului concurentei este implicata cu precadere in identificarea riscurilor anticoncurentiale in contracte incheiate intre profesionisti (contracte de distributie, proiecte M&A), reprezentarea si asistarea clientilor pe parcursul investigatiilor Consiliului Concurentei si ulterior in etapa judiciara.

Inainte de a se alatura echipei noastre in 2007, Denisa s-a implicat cu precadere in solutionarea conflictelor comerciale pe cale amiabila, arbitraj, proceduri litigioase de drept comun si asistenta in proceduri de executare silita.

Este licentiata in drept, membra a Baroului Bucuresti si detine un master in Dreptul Afacerilor.