loader

Austriecii de la Real4You Group au obtinut autorizatia de construire pentru un mall pe platforma Electroaparataj

Proiectul Mega Mall dezvoltat de Real 4 You Group a obtinut autorizatia de construire, ceea ce ii va permite dezvoltatorului austriac sa inceapa constructia in 2013.Proiectul va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 70.000 mp.

Mega Mall va fi prima schema de retail modern dedicate locuitorilor din estul  Bucurestiului care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori si cumparatori.

Companiile de consultanta Colliers International si DTZ Echinox sunt agentii co-exclusivi ai proiectului. Operatorul de hypermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau ancore internationale precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall.

Real 4 You Group va dezvolta Mega Mall in Bucuresti, precum si cateva centre comerciale in Romania, in orase precum Satu Mare, Focsani si Targu Mures, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp si vor fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket.

Activitatea principala a grupului Real 4 You Group constain proiectarea si dezvoltarea de proprietati de retail. Proiectele Real 4 You au fost dezvoltate cu precadere in Ungaria, Cehia si Slovacia. Real 4 You a dezvoltat proiecte si in Romania si Bulgaria. Compania a fost activa in perioada crizei, lansand mai multe proiecte noi. in Romania, Real 4 You a construit 21 magazine MiniMax si trei parcuri de retail de tip Family Centers. Mega Mall Sofia se afla acum in plin proces de constructie.