loader
Apple Pay aduce clientilor Sodexo o modalitate de plata simpla, sigura si rapida

Apple Pay aduce clientilor Sodexo o modalitate de plata simpla, sigura si rapida

Sodexo, principalul furnizor de carduri si tichete de beneficii pentru angajatii din Romania, aduce clientilor sai serviciul Apple Pay, prin care platile mobile devin mai simple si mai sigure

Sodexo, principalul furnizor de carduri si tichete de beneficii pentru angajatii din Romania, aduce clientilor sai serviciul Apple Pay, prin care platile mobile devin mai simple si mai sigure. Folosind cardurile Sodexo - Gusto, Turist, Cultura, si Cadou, clientii Sodexo pot plati acum rapid si comod, direct cu dispozitivul Apple.

Utilizatorii Sodexo pot plati direct folosind dispozitivele Apple – smartphone-uri, tablete si smartwatch-uri, dupa descarcarea aplicatiei si introducerea cardului in portofelul electronic. Aplicatia integreaza toate cardurile Sodexo si permite platile cu acestea.

Siguranta si confidentialitatea se afla la baza Apple Pay. La utilizarea unui card de credit sau debit cu Apple Pay, numarul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un numar unic dispozitivului, (Device Account Number), criptat si stocat in siguranta in zona securizata a acestuia. Fiecare tranzactie este autorizata printr-un cod unic de securitate.

Apple Pay este usor de configurat, iar clientii vor primi in continuare toate beneficiile si bonusurile oferite de cardurile de credit si debit. In magazine, Apple Pay functioneaza cu iPhone SE, iPhone 6 sau versiunile mai recente si cu Apple Watch.
  
Pentru mai multe informatii despre Apple Pay, vizitati: http://www.apple.com/de/apple-pay/

Despre Sodexo Romania

Sodexo Romania este parte a Grupului Sodexo, lider mondial in domeniul serviciilor pentru calitatea vietii. Compania activeaza pe piata din Romania de peste 20 de ani, oferind companiilor o gama complexa de beneficii extra-salariale pentru angajati. Peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajati utilizeaza deja produsele Sodexo.

Autori

foto
SODEXO PASS ROMANIA SRL