loader
Allianz-Tiriac ofera gratuit polita obligatorie de locuinta la incheierea politei facultative

Allianz-Tiriac ofera gratuit polita obligatorie de locuinta la incheierea politei facultative

Prin aceasta initiativa Allianz-Tiriac vine in sprijinul clientilor sai si le ofera protectie completa pentru caminele lor

Proprietarii care isi asigura locuinta printr-o polita facultativa de la Allianz-Tiriac in perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 primesc in mod gratuit asigurarea obligatorie (PAD) cu valabilitate de un an.

Campania incurajeaza comportamentul responsabil prin asigurare si se adreseaza proprietarilor de locuinta (de tip A) care nu sunt inca asigurati Allianz-Tiriac sau clientilor Allianz-Tiriac a caror polita a expirat in urma cu cel putin 30 de zile.

Sunt luate in considerare in campanie toate produsele de asigurare facultativa de locuinta distribuite de Allianz-Tiriac, direct sau prin intermediari. Pentru clientii care opteaza pentru incheierea asigurarii prin intermediul website-ului www.allianztiriac.ro, Allianz-Tiriac va restitui contravaloarea asigurarii obligatorii dupa achitarea primei.

Prin aceasta initiativa Allianz-Tiriac vine in sprijinul clientilor sai si le ofera protectie completa pentru caminele lor. Spre deosebire de asigurarea obligatorie a locuintei care ofera protectie pentru trei riscuri catastrofice – cutremur, alunecari de teren, inundatii – in limita a 10.000 sau 20.000 de euro, in functie de tipul locuintei, asigurarea facultativa de la Allianz-Tiriac intervine in cazul unei game ample de riscuri, preluand cheltuielile financiare asociate la valoarea reala a locuintei.

De exemplu, asigurarea facultativa pentru locuinta poate fi de ajutor si in caz de incendiu, furt, vandalism, cutremur, dar si in situatii frecvente asa cum sunt avariile produse de un scurtcircuit, cele la instalatiile de apa sau la centralele termice, serviciile de asistenta de urgenta la domiciliu fiind incluse in asigurare.

In primele 9 luni din acest an, Allianz-Tiriac a platit in baza asigurarilor de locuinte despagubiri de peste 30 milioane de lei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioda a anului trecut.

Mai multe informatii despre beneficiile unei asigurari de locuinta si solutiile pe care le propunem pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro sau direct de la partenerii de distributie Allianz-Tiriac.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 28 de ani. Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Tiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA