loader

Allianz-Tiriac a semnat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania

In cadrul parteneriatului, in fiecare dintre cele trei sate SOS din Romania – Bucuresti, Hemeius, judetul Bacau si Cisnadie, judetul Sibiu, va exista o Casa SOS sprijinita de Allianz-Tiriac.

Allianz-Tiriac sustine viitorul copiilor prin siguranta si protectie si va sprijini cele trei case SOS prin asigurarea acestora si acoperirea cheltuielilor pentru nevoile zilnice ale fiecareia.


”Este o responsabilitate pe care ne-o asumam pe termen lung, prin actiunile in care ne vom implica impreuna cu SOS Satele Copiilor Romania, mai ales prin actiuni de voluntariat ale echipei noastre, dincolo de sustinerea financiara. Allianz-Tiriac este un reper de calitate si performanta la nivelul pietei, ne bucuram de increderea clientilor si suntem alaturi de ei in situatii dificile. In egala masura, insa, intelegem ca este important sa ne comportam cu aceeasi responsabilitate fata de comunitatea din care facem parte. Copiii reprezinta viitorul si acestia au nevoie de toata sustinerea pentru a creste sanatosi si pentru a duce o viata implinita. Este o bucurie pentru Allianz-Tiriac sa poata sustine viitorul acestor copii”, a declarat Remi Vrignaud, Directorul General al Allianz-Tiriac Asigurari.


”Parteneriatul pe care l-am incheiat cu prietenii de la Allianz-Tiriac vine in intampinarea preocuparilor noastre cotidiene – grija pentru viitorul copiilor din satele SOS si crearea unui mediu de viata cat mai sigur pentru ei. Suntem onorati ca vom avea ocazia sa fim implicati intr-un proiect de educatie pe sfera nevoii de siguranta si avem incredere ca un numar atat de mare de profesionisti ai companiei Allianz-Tiriac Asigurari vor fi alaturi de noi in toate etapele acestei colaborari, a adaugat Mirela Lavric, Director General al SOS Satele Copiilor Romania.

 

De-a lungul intregii existente a companiei, Allianz-Tiriac a sustinut o serie de programe de responsabilitate sociala, pe diferite directii – sport, arta, educatie, precum si programe din zona sociala, iar la ora actuala, compania se concentreaza cu prioritate in directia sprijinirii copiilor, contribuind astfel la viitorul si la siguranta acestora.
 

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA