loader
Alice Ivanovici devine Partener in cadrul Departamentului de Audit al EY Romania

Alice Ivanovici devine Partener in cadrul Departamentului de Audit al EY Romania

In afara proiectelor de audit, Alice Ivanovici coordoneaza si activitatea interna a EY pentru pregatirea profesionala din departamentul de Audit, in Romania si Moldova

Alice Ivanovici este noul Partener al EY Romania, in cadrul departamentului de Audit. Cu 17 ani de experienta in domeniul auditului financiar, din care 13 ani petrecuti in cadrul EY, Alice este specializata in auditul societatilor din industria de petrol si gaze, a centrelor de servicii partajate si a produselor industriale.

De-a lungul carierei sale, Alice a fost implicata in auditul unor societati multinationale importante, listate la Bursa de Valori Bucuresti sau la Bursa din Londra. Activitatea sa profesionala include participari in proiecte speciale privind piata de capital si colaborari cu echipe complexe de specialisti EY din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia. In plus, Alice Ivanovici coordoneaza auditul a numeroase societati detinute de antreprenori romani.

Profesia noastra, a auditorilor, se afla intr-un moment de schimbare fundamentala. Operatiunile clientilor nostri se adapteaza la evolutia tehnologica si genereaza un volum de date fara precedent. In prezent, un audit care aduce valoare adaugata este acela care reuseste sa analizeze si sa interpreteze acest volum impresionant de date. In linie cu aceste transformari, EY a dezvoltat o platforma globala de audit care permite acest lucru, precum si portaluri care faciliteaza transferul de date de la clientii nostri, intr-un mod complet securizat. Am oportunitatea sa fac parte din echipe pilot de audit digital si sa aplic astfel ultimele inovatii tehnologice in proiectele de audit ale clientilor mei”.

In afara proiectelor de audit, Alice coordoneaza si activitatea interna a EY pentru pregatirea profesionala din departamentul de Audit, in Romania si Moldova.

Alice a demonstrat profesionalism si determinare in proiectele pe care le-a coordonat si sunt convins ca va avea o contributie importanta in dezvoltarea companiei,” spune Nicolas Sabran, Liderul departamentului de Audit, EY Romania.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2019. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale.

Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an in luna iunie la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL