loader

ALD Automotive si Toyota Romania lanseaza primul produs de leasing operational white label din Romania

Toyota Romania, producatorul auto numarul 1 mondial, si ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piata de leasing operational, semneaza un parteneriat exclusiv si lanseaza un produs white label* – Toyota All Inclusive.

Acest program face parte dintr-un acord la nivel european semnat de catre grupul ALD Automotive si Toyota Motor Europe si este disponibil in prezent in cinci tari, inclusiv in Romania.


Toyota All Inclusive este primul produs de acest gen de pe piata romaneasca si presupune un pachet de servicii financiare in care marca Toyota este implicata ca producator si retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operational. Aceasta solutie de finantare este disponibila la toti cei 22 de reprezentanti autorizati Toyota din Romania si ofera avantaje exclusive pentru clientii brandului.


Produsul este destinat companiilor locale indiferent de regiunea geografica, inclusiv IMM-urilor si PFA-urilor, oferind acestor genuri de business oportunitatea de a imbina fiabilele autovehicule Toyota cu serviciile oferite de ALD Automotive, bazate pe experienta, consultanta si suport.


Avantajul major pentru client este ca managementul flotei sale si solutia de finantare sunt delegate unui partener cu o experienta de 10 ani, ALD Automotive, care ii va gestiona flota si ii va oferi solutii personalizate. Prin contractul de leasing operational, clientii vor beneficia de o analiza completa a costurilor (TCO), conducand la optimizarea acestora si vor avea o rata lunara fixa, bucurandu-se astfel de o predictibilitate completa a cheltuielilor. In plus, acest produs nu implica imobilizarea resurselor intr-un avans, clientul platind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului si nu va mai trebui sa gestioneze vanzarea autovehiculului la finalul perioadei contractuale. Totodata, cu ajutorul produsului Toyota All Inclusive, clientii vor beneficia de preturi avantajoase pentru automobilele fiabile ale brandului Toyota, acoperire nationala prin reteaua dealerilor brandului, 5 ani de garantie pentru toate modelele si serviciul “Toyota Eurocare”, valabil in intreaga Europa.


Pentru companiile care vor accesa produsul Toyota All Inclusive, Toyota va gestiona toate interventiile asupra autovehiculuilui in reprezentantele sale: mentenanta autovehicului, schimbul si stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de inlocuire, asigurand service de calitate si un grad ridicat de mobilitate, intr-un one stop shop. Aceste servicii vor fi realizate la reprezentantele Toyota, fiind insa contractate prin intermediul ALD Automotive, care in plus va gestiona aspecte precum: asigurarea, managementul anvelopelor si serviciul door to door.


Parteneriatul grupului ALD Automotive si Toyota a fost implementat cu succes in tari precum Spania, Italia, Franta si Suedia si va fi disponibil in curand in Portugalia, Belgia, Cehia, Turcia, Bulgaria si Ungaria.

 

*Termenul White Label denumeste un produs sau un serviciu realizat de catre o companie si oferit altei companii pentru a fi comunicat si vandut in nume propriu. Serviciul de baza ramane insa in executia companiei producatoare, care este in continuare delegata sa asigure functionalitatea completa a acestuia.
 

Autori

foto
TOYOTA ROMANIA SRL