loader
ALD Automotive Romania o numeste pe Daniela Davidescu  in functia de Director de Operatiuni

ALD Automotive Romania o numeste pe Daniela Davidescu in functia de Director de Operatiuni

Incepand din 3 ianuarie 2017, Daniela Davidescu, fost director Contact Center in cadrul BRD, filiala romaneasca a grupului Société Générale, a fost numita in functia de director de operatiuni la ALD Automotive Romania.

Daniela Davidescu este responsabila cu administrarea serviciilor de achizitie si livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vanzare (intretinere, asigurari, asistenta, anvelope, customer care, etc.) si a activitatii de vanzare a masinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operational.


„Daniela are o experienta vasta pe piata serviciilor financiare si in industria de automotive si cunoaste nevoile specifice de produse si solutii de finantare pentru dezvoltare ale companiilor din Romania. Impreuna, vom continua sa dezvoltam cele mai bune solutii personalizate atat pentru zona corporate, cat si pentru clientii IMM-uri”, a declarat Frédéric Banco, director general al ALD Automotive Romania


„Ma alatur unei echipe de specialisti, care le ofera clientilor serviciile cele mai bune si potrivite cu nevoile lor, astfel incat ei sa se poata concentra pe activitatea de baza a afacerii lor. Alaturi de colegii mei, vom sprijini clientii din momentul selectarii vehiculelor si mai departe pe toata durata contractului, prin solutii personalizate si noi servicii care mentin standardul de calitate al companiei”, a declarat Daniela Davidescu, director de operatiuni al ALD Automotive.


Biografie:


Daniela Davidescu are o experienta de 23 de ani in servicii financiare, incepandu-si activitatea in domeniu in cadrul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), pe pozitia de analist, in departamentul de Operatiuni cash si metale pretioase.
In ultimii 16 ani a ocupat mai multe pozitii in cadrul grupului Société Générale, cele mai recente fiind de director comercial al BRD SOGELEASE IFN (2007 – 2013) si director Contact Center in cadrul BRD Groupe Société Générale (august 2013 – decembrie 2017).

Autori

foto
ALD AUTOMOTIVE SRL