loader
AFI Europe Romania semneaza cu Bank Leumi Romania un imprumut de 22 milioane EUR pentru finantarea primei faze a proiectului de birouri AFI Tech Park

AFI Europe Romania semneaza cu Bank Leumi Romania un imprumut de 22 milioane EUR pentru finantarea primei faze a proiectului de birouri AFI Tech Park

AFI Europe Romania a semnat un acord de finantare de 22 milioane EUR cu Bank Leumi Romania pentru dezvoltarea primei faze a AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care compania il dezvolta in prezent in Bucure?ti.

AFI Tech Park, dezvoltat in 3 faze, ofera 56.000 mp GLA pentru birouri Clasa A, care vizeaza companii din pietele de FMCG, Automotive, IT&C, BPO si piete de servicii comune, care doresc sa-si imbunatateasca facilitatile intr-un nou birou de clasa A. Prima faza a proiectului va fi livrata in Q2 din 2018, oferind 20.000 mp GLA pentru birouri si 2.000 mp de spatii comerciale, care includ clubul de fitness „World Class” si magazinul „1 minute”, care au semnat contracte de inchiriere de curand. Proiectul este dezvoltat aproape de centrul orasului, in imediata apropiere a hotelului JW Marriott si a Parlamentului Romaniei si va cuprinde doua cladiri de birouri P+8 si un turn de birouri de 14 etaje, avand peste 5.000 m2 de zone verzi.

 

AFI Europe Romania are o relatie strategica excelenta si de lunga durata cu bancile, pentru finantarea proiectelor pe care le initiem. Ne bucuram inca o data ca Bank Leumi este partenerul nostru pentru faza 1 in AFI Tech Park, un proiect prin care intentionam sa deschidem o noua zona pentru dezvoltarea de birouri in Bucuresti. Faptul ca parcul de business este situat in centrul Bucurestiului si nu la periferiile orasului ii ofera avantajul unic cautat de companiile multinationale din Romania. Prin proiectele noastre actuale de dezvoltare, si anume: AFI Tech Park, mall-ul si birourile AFI Brasov si AFI City, primul nostru proiect rezidential pe care il vom demara in curand in Bucurestii Noi, AFI Europe isi continua expansiunea in Romania”, ne spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

 

Investitia totala pentru AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro.

 

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera este o sala de conferinte de 400 m2 care va fi folosita de toti chiriasii cladirilor de birouri. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor chiriasilor, prin faptul ca nu mai gazduiesc astfel de sali mari in spatiul lor de birouri. impreuna cu facilitatile de retail (Liberty Mall, Vulcan Retail Park), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum "AFI Club", care ofera reduceri pentru masa de pranz si alte servicii, dar si primul serviciu de car sharing din Bucuresti.

 

Lucrarile de constructie pentru AFI Tech Park 1 avanseaza conform programului, in prezent avand deja finalizata structura cladirii.

 

AFI Tech Park este construit astfel incat sa obtina cea mai mare recunoastere pentru cladiri verzi si a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor si tehnologiilor de constructie, proiectare si operare cu impact minim asupra mediului.

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL