loader
AFI Europe Romania inchiriaza 2.000 mp din AFI Tech Park catre GAME WORLD GROUP

AFI Europe Romania inchiriaza 2.000 mp din AFI Tech Park catre GAME WORLD GROUP

Campusul de business AFI Tech Park, cea mai noua destinatie pentru spatii de birouri dezvoltata de AFI Europe Romania, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere pentru aproximativ 2.000 de metri patrati cu GAME WORLD GROUP, in cladirea AFI Tech Park 1

Conditiile contractuale excelente, incluzand o scutire de TVA pentru chiria de baza, au creat contextul favorabil pentru ca Game World Group, lider in organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice, sa se relocheze in noul parc de birouri Clasa A.

 

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park il ofera este o sala de conferinte comuna de 400 de metri patrati pentru a fi utilizata de viitorii chiriasi ai cladirii, alaturi de o serie de alte beneficii, precum:cardul„AFI Club”, ce ofera reduceri pentru masa de pranz si alte servicii, sau primul serviciu de car sharing din Bucuresti. Proiectul AFI Tech Park este localizat in apropierea Palatului Parlamentului.       

 

Lucrarile de constructie la prima cladire de birouri, AFI Tech Park 1, ce ofera un spatiu de 20.000 mp inchiriabili, vor fi incheiate in cel de-al doilea trimestru al acestui an. in plus, cladirea dispune si de 2.000 mp inchiriabili de zona comerciala, pentru care au fost semnate deja contracte de inchiriere cu World Class pentru un spatiu de 1.500 mp si reteaua Quick Service Restaurant „1 Minute” pentru 110 mp, in prezent fiind avansate negocieri cu o cantina si alte centre de servicii. AFI Tech Park 1 va oferi viitorilor chiriasi 220 de locuri de parcare subterane. Investitia in prima etapa a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.  

 

„Ne bucuram sa incepem anul cu anuntarea unui nou chirias pentru 2.000 de metri patrati in viitorul nostru campus de business. Suntem in continuare in negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, pharma sau FMCG pentru a ocupa prima cladire de birouri si suntem increzatori ca firmele vor realiza care sunt beneficiile relocarii intr-un parc de business Clasa A dezvoltat in apropierea centrului orasului, asa cum este AFI Tech Park”, spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.

 

Procesul de semnare a noului contract de inchiriere a fost derulat alaturi decompania de consultanta imobiliara Knight Frank, reprezentata de Catalin Stan, Director Asociat, si Alexandru Bordianu, Consultant Office Division.

 

Intregul proiect AFI Tech Park este dispus pe o suprafata totala inchiriabila de 56.000 mp pentru birouri Clasa A si cuprinde doua cladiri de birouri cu P+8 si un turn de birouri de 14 etaje. AFI Tech Park este construit astfel incat sa obtina cea mai inalta recunoastere pentru cladiri verzi si a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor si tehnologiilor de constructie, proiectare si operare cu impact minim asupra mediului.

 

Cu o suprafata inchiriabila de aprox. 2.800 mp per etaj, proiectul este conceput pentru a oferi spatii de birouri personalizate, sali de intalnire moderne si perfect echipate, zone de relaxare, spatii de depozitare si sisteme avansate de management al cladirilor.

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL