loader

Accenture isi extinde operatiunile din Timisoara si in domeniul dezvoltarii software

Compania ofera astfel oportunitati de cariera pentru peste 30 de ingineri software si testeri in tehnologiile .NET, Java sau SAP pana la sfarsitul anului.

Pentru noua echipa sunt vizati programatori in limbajele .NET, Java sau SAP, vorbitori de limba engleza. In ceea ce priveste nivelul de experienta, vor fi recrutati atat specialisti, cat si persoane aflate la inceputul carierei. Ei vor activa intr-un mediu ce stimuleaza creativitatea si inovarea si care asigura o dezvoltare profesionala si personala pe termen lung, alaturi de o echipa energica si dinamica.

 

„Prin extinderea activitatii de dezvoltare software si in Timisoara, Accenture isi sporeste capacitatea de a oferi clientilor din toata lumea servicii si solutii IT de ultima generatie in diverse domenii, precum transport feroviar, industria auto, echipamente si automatizari industriale. Noii angajati vor fi implicati in dezvoltarea si personalizarea solutiilor embedded, sistemelor de control, Product Lifecycle Management si Manufacturing Execution Systems”, a declarat Razvan Patrunoiu, Country Manging Director al Accenture in Romania.

 

Biroul din Timisoara, care numara peste 400 de angajati, a fost deschis in aprilie 2014, furnizand pana in prezent numai servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO).
 

Autori

foto
ACCENTURE SERVICES SRL