loader
AcademIAA, primul program educational dedicat mediului universitar, are un nou Director de Program

AcademIAA, primul program educational dedicat mediului universitar, are un nou Director de Program

Afrodita Blasius - unul dintre fondatorii Scolii IAA si profesor la Scoala IAA, preia conducerea AcademIAA

AcademIAA este primul program educational dedicat mediului universitar, dezvoltat de IAA Romania in parteneriat cu cele mai reprezentative universitati de profil din tara.

Afrodita Blasius si-a petrecut ultimii 25 de ani in antreprenoriat, marketing sau publicitate si a fost constant unul dintre advisorii IAA Romania in proiectele de educatie si dezvoltare a industriei. In ultimii 10 ani, pe langa experienta Scolii IAA, s-a adaugat si experienta de predare in mediul academic, predand marketing si comunicare la SNSPA si FJSC.

AcademIAA este un parteneriat strategic unic, demarat in 2016, intre industria de marketing si comunicare reprezentata de IAA Romania si mediul academic, care se dezvolta urmand 3 directii strategice:

1/ Program de interventii sistemice: program de studii si cercetari derulate in colaborare cu mediul academic si destinate intelegerii nevoilor acestuia si a modurilor in care mediul de afaceri din marcom poate contribui la imbunatatirea performantelor absolventilor.

2/ Program dedicat formatorilor: “Porti deschise" - program dedicat cadrelor didactice universitare din Facultatile partenere, prin care se organizeaza, lunar, sesiuni de lucru in companiile membre IAA Romania. In cadrul sesiunilor se abordeaza teme de marketing/comunicare, de HR, precum si orice alte teme de interes pentru participanti.

3/ Program dedicat studentilor: MentorIAA – program destinat studentilor, care presupune mentorat individual pentru cariera sub coordonarea unor mentori recrutati din companiile membre IAA.

Prin activitatea sa sustinuta, Programul AcademIAA a reusit ca in cei 4 ani de la lansare sa activeze o comunitate formata din cadre didactice din 7 facultati din 3 centre universitare, peste 200 de voluntari, si peste 40 de companii membre IAA.

"De Afrodita ma leaga multe amintiri si reusite profesionale frumoase, mai ales in context de IAA Romania.  Afrodita este parte din echipa care a fondat si care coordoneaza Scoala IAA, poate cel mai important proiect al nostru dedicat constructiei viitorului industriei.

A fost si este mereu alaturi de asociatie: ca membru de Board IAA in doua mandate, colaborator si adviser in diverse alte proiecte sau chiar simplu apropiat al asociatiei de la care primim unele dintre cele mai vii si actionabile feedback-uri.

Ii multumesc ca a acceptat provocarea deloc simpla de a creste AcademIAA  - un alt proiect de suflet ce-si doreste sa formateze viitorul industriei si ii promit tot sprijinul meu si al echipei executive", a declarat Victor Dobre, Director Executiv IAA Romania.

Sunt un iubitor al invatarii (formale sau informale), de aceea nu am putut sta departe de niciun program educational al IAA. Cu atat mai putin de unul care isi propune sa construiasca o punte intre mediul de afaceri si lumea academica. Mi-as dori ca aceste doua lumi sa poata functiona in simbioza in urmatorii ani. E un proiect ce te molipseste de energie si emotie aduse de echipa academica a proiectului, asa ca abia astept sa construim mai departe, impreuna”  a declarat Afrodita Blasius, Director de program AcademIAA.