loader

ABC Data Distributie se alatura distribuitorilor autorizati Intel pe piata din Romania

ABC Data Romania, subsidiara autohtona a celui mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, face disponibil, ca urmare a parteneriatului cu Intel la nivel regional, programul de loializare Intel® Technology Provider Program catre revanzatorii locali, prin intermediul caruia achizitiile acestora sunt contorizate si bonificate in functie de valoarea comenzilor.

Membrii inclusi in programul de loializare sunt impartiti in trei categorii: Intel Technology Provider, Intel Technology Provider Gold si Intel Technology Provider Platinum. Ultimele doua categorii ofera acces la training-uri online, webinarii si conferinte Intel, preturi promotionale pentru diverse componente Intel, instrumente de vanzari si marketing, precum si ghiduri de configurare realizate in parteneriat cu alti producatori de hardware si software.

 

„Avand in vedere parteneriatul cu Intel la nivel regional, programul de loializare este disponibil acum si prin ABC Data, odata cu intrarea noastra directa pe piata din Romania. Astfel, revanzatorii locali care achizitioneaza produse Intel prin intermediul ABC Data pot beneficia de toate avantajele programelor de loialitate ale producatorului, cum ar fi reduceri lunare sau extinderea garantiilor la produse”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Director Comercial ABC Data Romania.

 

„Sustinem revanzatorii prin intermediul programului Intel Technology Provider Program si prin intermediul distribuitorilor, si consideram ca intrarea ABC Data in Romania ca distribuitor autorizat Intel este benefica pentru piata locala”, a spus, la randul sau, Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Romania si Bulgaria.

 

Printre produsele marca Intel comercializate de ABC Data Romania se numara procesoare, computere barebone, SSD-uri, componente server si adaptoare.

Autori

foto
ABC DATA SRL